Muffins till frukost? Jajjemen! De här med kokos- och hasselnötsmüsli är både goda och mättande.
Ingredienser:
- 2 dl naturell yoghurt
- 0.5 dl rapsolja
- 2 st ägg
- 1 dl mjölk
- 1 msk honung
- 3.5 dl Krispig Müsli Kokos Hasselnöt
- 3 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 2 krm salt
Ingredienser:
Gör så här:
- Värm ugnen till 175 °C.
- Vispa samman yoghurt, rapsolja, ägg, mjölk och honung i en skål.
- Blanda 3 dl av müslin (spara resten till topping), mjöl, bakpulver och salt i en separat bunke vänd sedan ner blandningen i äggsmeten.
- Fördela smeten i muffinsformar och strö över resterande müsli.
- Grädda i mitten av ugnen i cirka 25 minuter. Gör ett stickprov för att se när muffinsen är färdiggräddade. Ta ut och låt svalna.